Hlavní obsah

Ozzy Osbourne zrušil jediný na letošek naplánovaný koncert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák Ozzy Osbourne rozesmutnil své fanoušky. Oznámil totiž, že ruší jediný svůj koncert naplánovaný na letošní rok. Odehrát se měl v říjnu na festivalu Power Trip v Kalifornii. Měl to být jeho návrat na pódium po pěti letech.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne na svůj návrat stále čeká.

Článek

Když rušil své turné, jež mělo začít v květnu 2023, napsal v prohlášení: „Nikdy jsem si nemyslel, že mé dny na turné skončí takhle.“ Poté naznačil, že hledá způsob, jak vystupovat a nemuset přitom příliš cestovat. Na konci března pak konstatoval, že se zúčastní unikátního festivalu, který se bude konat v říjnu v Kalifornii. Vystoupí na něm AC/DC, Iron Maiden, Tool nebo Guns N’ Roses. To se ale nestane, zdraví mu to nedovolí.

„I když je to srdcervoucí, musím Power Trip vzdát,“ uvedl v prohlášení. „Mé tělo mi bohužel říká, že prostě ještě nejsem připravený, a jsem příliš hrdý na to, aby byl můj první koncert po pěti letech špatný. Jméno kapely, která mě nahradí na Power Tripu, bude brzy oznámeno. Jejími členy jsou moji osobní přátelé a mohu vám slíbit, že nebudete zklamáni,“ napsal na Facebooku.

„Chci poděkovat svým fanouškům a svému týmu za jejich bezpodmínečnou loajalitu a trvalou podporu. Miluji vás všechny a brzy se uvidíme,“ napsal.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám