Hlavní obsah

Ozzy Osbourne na to přišel. Chce koncertovat vsedě

Britský zpěvák a hudebník Ozzy Osbourne před časem oznámil konec své koncertní kariéry. Následně tento bývalý zpěvák skupiny Black Sabbath začal hledat způsob, jak zorganizovat svá vystoupení i přes své nemoci, které mu neumožňují normální pohyb. A vypadá to, že ho našel.

Foto: Sony Music

Ozzy Osbourne

Článek

„Můj štáb se snaží najít místa, na nichž bych mohl vystupovat, aniž bych musel cestovat z města do města a ze země do země,“ napsal tehdy.

Nyní člověk z Osbourneova týmu tvrdí, že zpěvák už má plán. Inspirovali ho k němu prý jiní vokalisté. Zaujali ho W. Axl Rose z americké kapely Guns N’ Roses, který kvůli zranění nohy zpíval na turné vsedě, a britský kolega Phil Collins, jenž dokončil poslední turné své skupiny Genesis také vsedě na židli.

„Ozzy se nevzdal naděje, že se na pódium dostane. Řekl mi, že se na to podělané pódium vrátí. Ví, že s ohledem na svůj zdravotní stav nyní neexistuje způsob, jak udělat celou devadesátiminutovou show plnou jeho slavných pódiových běhů a interakce s publikem, ale zvažuje sedět při koncertech na trůnu jako Axl z Guns N’ Roses v roce 2016. Tento krok na něj udělal dojem,“ řekl listu The Sun zdroj z týmu Osbourna.

Podle něho prý ale nechce při koncertech pouze sedět na jednom místě, a tak zvažuje použití speciálních efektů, a dokonce i speciální stroj, který by jeho trůn rozpohyboval.

Sharon Osbourneová, hudebníkova manželka, má však z celého projektu obavy. „Sharon se obává, jak se její manžel vyrovná s denním programem na turné. Má velké obavy o jeho bezpečí a chce, aby začal samostatně chodit předtím, než diskuse o jeho comebacku začne. Nejvíce se obává, že ztratí rovnováhu a při vystoupení se zraní,“ prozradil zdroj.

Sotva zrušil turné, plánuje další. Ještě neumírám, říká Ozzy Osbourne

Kultura

RECENZE: Ozzy Osbourne zase podvádí osud

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám