Hlavní obsah

Ozzy Osbourne bude mít muzeum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodina britského zpěváka Ozzyho Osbourna je zaměstnána nejenom snahou umělce vrátit se na koncertní pódia, ale také přípravou projektu jeho muzea. Manželka Sharon Osbournová o tom hovořila v podcastu Osbournes.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne nahrál své třinácté sólové album.

Článek

Muzeum vzniká v britském Birminghamu. Kromě artefaktů spojených s kariérou a životem bývalého zpěváka skupiny Black Sabbath a úspěšného sólisty bude též místem pro setkávání hudebníků a bude v něm otevřeno i vzdělávací oddělení.

Osbournová popsala, že v něm budou k vidění ocenění, pódiové oblečení, staré plakáty Black Sabbath, propriety spojené s kariérou zmíněné skupiny i sólového Ozzyho, samozřejmě rovněž vše, co souvisí s alby, na kterých se podílel.

„Máme tolik předmětů. Uděláme to zcela interaktivně. Každé video, každé živé vystoupení, všechno tam bude. Bude to spíše vzdělávací prostor pro hudebníky a umělce, kde se bude možné přesvědčit, že můžete pocházet z jakéhokoli prostředí, a pokud budete tvrdě pracovat, můžete dosáhnout velkých věcí,“ uvedla Osbournová.

„Budeme mít kavárnu a v ní bude každý nástroj, na který si vzpomenete. Mohou přijít studenti hudby, mohou na ně hrát a my pro ně budeme dělat i vyučovací hodiny. Věříme, že do muzea dostaneme i naše hudební přátele a další muzikanty,“ dodala.

Ozzy Osbourne zrušil jediný na letošek naplánovaný koncert

Kultura

Sotva zrušil turné, plánuje další. Ještě neumírám, říká Ozzy Osbourne

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám