Hlavní obsah

OBRAZEM: Tajemné zákulisí aneb Když vrcholí přípravy ve StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 4. listopadu večer se ve StarDance tančilo paso doble, slowfox a quickstep. Ten se stal osudným páru Richard Krajčo a Dominika Rošková, kteří taneční soutěž po čtvrtém kole opustili. Jak to vypadalo v zákulisí ještě předtím, než páry vtančily v přímém přenosu na parket a obrazovky České televize, se můžete podívat ve fotogalerii.

Foto: Mikuláš Křepelka/ČT

Iva Kubelková a Martin Prágr

Článek

Na snímcích ze šaten a maskérny jsou vidět přípravy před živým přenosem. Je důležité všechny dobře nalíčit, učesat a obléci do tanečních kostýmů. Při tom všem hraje důležitou roli pohodová atmosféra. A ta v zákulisí StarDance rozhodně nechybí.

Další kolo proběhne v sobotu 11. listopadu. Bude se tančit na písně z celého světa zpívané v méně obvyklých jazycích. A také se bude vyřazovat.

Bude to jistě opět napínavé do posledního okamžiku, protože ani ve třetím, ani ve čtvrtém kole se nepotvrdily předpoklady sázkových kanceláří, když soutěž opustila Ivana Chýlková a po ní Richard Krajčo.

O vyřazení či setrvání rozhoduje součet hlasů od poroty a diváků. Favoritkou na vítězství je nejen po odvedených výkonech, ale i podle odhadů sázkařů stále olympionička Eva Adamczyková.

Novinky.cz a Právo jsou mediálními partnery pořadu.

Kostýmní výtvarník Roman Šolc: StarDance je pro mě splněný sen

Styl

Richard Krajčo: Maso mi nechybí, naopak cítím, že mi vegetariánství prospívá

Styl

Může se vám hodit na Firmy.cz: Česká televize

Reklama

Výběr článků

Načítám