Hlavní obsah

OBRAZEM: Na skok do zákulisí StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do šatny Dominika Vodičky je sice podle nápisu na dveřích vstup zakázán, nahlédnout do zákulisí StarDance je ale povoleno. Jak to vypadalo před pátým soutěžním večerem, se můžete podívat v galerii.

Foto: Mikuláš Křepelka/ČT

Do Dominikovy šatny je vstup zakázán.

Článek

Vše běželo jako po drátkách. Kadeřníci vytvářeli složité účesy, kostymérky oblékaly soutěžní páry do tanečních kostýmů a panovala dobrá nálada. Nic nenasvědčovalo tomu, že další přímý přenos České televize bude napínavý, protože vypadne opět jeden soutěžní pár.

Tentokrát hlasy diváků rozhodly o vyřazení zpěvačky Terezy Maškové a tanečníka Daniela Kecskemétiho.

StarDance opustili Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti

Kultura

Šesté kolo populární soutěže, jejímž mediálním partnerem jsou Právo a Novinky.cz, se uskuteční v sobotu 18. listopadu. Při něm se nyní už šest tanečních párů promění ve hvězdy stříbrného plátna.

Účastníci a StarDance 2023

Dvanáctou sérii tanečního pořadu České televize StarDance …když hvězdy tančí, která proběhla v období od 14. října do 16. prosince 2023, vyhrál taneční pár ve složení Darija Pavlovičová a Dominik Vodička. Kdo byli účastníci série?

StarDance vyhráli Darija Pavlovičová a Dominik Vodička

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám