Hlavní obsah

Nový animovaný seriál Rybičky probudí fantazii dětí i dospělých

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový animovaný seriál Rybičky, který míří na obrazovky dětského kanálu Disney Channel 12. února, dokáže dětské i dospělé diváky pobavit. Nápaditě vykreslenou komedii tří rybích kamarádů vytvořil ilustrátor Noah Z. Jones.

Článek

Nová animovaná komedie se točí kolem tří přátel, kteří žijí v akvárku uvnitř zverimexu. Hlavní hrdinové bratři Milouš a Oscar a jejich kamarádka Bea navštěvují střední školu Sladká voda, která se nachází v obřím akváriu uprostřed zverimexu. Seriál mapuje jejich každodenní život, vztahy, přátelství a běžné příhody dospívajících ryb, jako jsou humří útoky či školní výlet do křečkovy klece.

Seriál byl stvořen ilustrátorem řady dětských knížek Noahem Z. Jonesem (Not Norman, The Monster in the Backpack) ve studiu Disney Television Animationza využití inovativní směsice digitální animace a fotografických koláží.

Hlavním producentem je Maxwell Atoms (The Grim Adventures of Billy & Mandy) a koproducentem je Noah Z. Jones. Jednotlivé epizody režírovali Carl Greenblatt (Chowder) a Bill Reiss (Chowder).

Celkové hodnocení: 60 %

Noah Z. Jones - tvůrce a koproducent seriálu Rybičky

Jonesovu lásku ke kreslení v dětství podněcovaly obrázky dinosaurů, filmy se strašidly a Wacky Packages, kartičky a samolepky s obrázky parodujícími některé spotřební zboží tehdy dostupné v tehdejší době ve Spojených státech.

Originální díla a návrhy Noaha Z. Jones a návrhy již přinesly nejedno ocenění klientům, pro které pracoval (Nickelodeon, PBS či Disney).

Ilustrátorovy bláznivé postavičky získaly celosvětové uznání a jsou ozdobou triček nadšenců po celém světě.

Jonesova schopnost střídat nejrůznější styly, ať již při tvorbě na počítači, nebo klasicky s tužkou v ruce, prokazuje jeho všestrannost.

Knížky Not Norman, The Monster in the Backpack, Welcome to the Bed and Biscuit a Those Shoes, kdy každou tvořil s jiným spisovatelem, dokazují jeho schopnost postavit se k ilustrování každého příběhu z jiného úhlu pohledu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám