Hlavní obsah

Nová DVD: Největší showman, Paddington 2, Hudba ticha a Cesta bez návratu

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází film Největší showman o zakladateli showbyznysu P.T. Barnumovi. Medvídkovy příhody pokračují v animované komedii Paddington 2. Životopisný film o Andreovi Bocellim má název Hudba ticha. Arnold Schwarzenegger hraje v dramatu Cesta bez návratu.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Největší showman

Nová DVD

Klasický příběh o americkém snu, to je film s Hughem Jackmanem v titulní roli Phinease Taylora Barnuma, který je díky svému vizionářství a energii považován za zakladatele showbyznysu a jehož jméno se stalo synonymem pro pořádně nafouknutou reklamu.

Největší showman, USA 2017, romantický, 105 min., režie: Michael Gracey, hrají: Hugh Jackman, Michelle Williamsová, Zac Efron a další.

Paddington 2

Nová DVD

Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je dárek ukraden...

Paddington 2, Velká Británie/ Francie 2017, animovaná komedie, 103 min., dabing.

Hudba ticha

Nová DVD

Andrea Bocelli. Každý zná jeho hlas, jeho písně, jeho provedení slavných operních árií, jeho celosvětový věhlas. Mnohem méně se však ví o jeho soukromí, o jeho cestě z rodné toskánské vesnice Lajatico až k současnému světovému úspěchu.

Hudba ticha, Itálie 2017, životopisný, 115 min., režie: Michael Radford, hrají: Antonio Banderas, Toby Sebastian, Jordi Mollà, Alessandro Sperduti a další.

Cesta bez návratu

Nová DVD

Film vznikl podle skutečných událostí a vypráví příběh dvou mužů: stavbyvedoucího Romana Melnyka a letového dispečera Jakea Bonanose. Jejich životy se tragicky protnou ve chvíli, kdy letadlo, na jehož palubě je Romanova manželka s dcerou, havaruje.

Cesta bez návratu, USA 2017, drama, 94 min., režie: Elliott Lester, hrají: Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace, Kevin Zegers, Hannah Ware, Scoot McNairy a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám