Hlavní obsah

Nová alba: Sam Smith, The Subways, Ava Max a Uriah Heep

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sam Smith je považován za velký objev britské scény. Jeho již čtvrté album jej zastihlo v době, kdy má jasno, kam chce v hudbě jít, a provádí to. The Subways nechali zase své fanoušky čekat. Novinky poslaly na trh i zpěvačka Ava Max a kapela Uriah Heep.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Sam Smith: Gloria

Gloria je čtvrté studiové album anglického zpěváka a skladatele Sama Smithe. Bylo nahráno mezi Los Angeles, Londýnem a Jamajkou. Smith ho vnímá jako své hudební dospívání. Texty jsou o sexu, lžích a vášni.

Foto: Universal Music

Obal alba

The Subways: Uncertain Joys

Britská kapela The Subways vydala novinkovou desku po osmi letech. Je rozdělena na dvě části, první je o vztazích, druhá o strastech tohoto světa. Patrné je to i v náladě písniček. Ty vznikaly v době covidu-19.

Foto: Alcopop!

Obal alba

Ava Max: Diamonds & Dancefloors

Druhé album americké zpěvačky Avy Max je popová a dancepopová nahrávka se syntetickými přiznávkami a elektropopovými melodiemi s nádechem hudby osmdesátých a devadesátých let. Tématem písní jsou vztahy i taneční parket a život na něm.

Foto: Atlantic

Obal alba

Uriah Heep: Chaos & Colour

Pětadvacáté studiové album britské rockové legendy stojí na výbušných kytarách, skvělém zpěvu a nosných melodiích. Kolekce vznikala v době pandemie a už její název napovídá, že tématem skladeb je chaotická doba a hledání rovnováhy v ní.

Foto: Silver Lining Music

Obal alba

RECENZE: Italská rocková skupina Måneskin vydala své třetí album. Hraje si s hudbou i texty

Kultura

Reklama

Související témata:
Ava Max

Související články

Výběr článků

Načítám