Hlavní obsah

Nová alba: Kelly Clarkson, Swans či Steve Lukather

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desky se zajímavými příběhy vyšly v minulých dnech. Americká zpěvačka Kelly Clarksonová zpívá o svém padlém vztahu, Steve Lukather tak trochu o napětí ve své kapele a Swans prohlubují svůj neobvyklý přístup k muzice.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Kelly Clarkson: Chemistry

Chemistry je desáté studiové album americké zpěvačky Kelly Clarkson. Po rozchodu s partnerem je ona sama pojmenovala jako popovou sbírku emocí, které člověk prožívá v každém vztahu od začátku do konce.

Foto: Atlantic

Obal alba

Swans: The Beggar

Swans je letitá americká hudebně experimentální skupina, která je s třináctiletou pauzou na scéně od roku 1982. Jde o její šestnáctou desku. Hudebně ji lze zařadit do ranku post rocku nebo noise rocku.

Foto: Young God Records

Obal alba

Steve Lukather: Bridges

Kytarista a zpěvák Steve Lukather se prosadil zejména jako člen americké poprockové kapely Toto. Jelikož ta je ale v soudní při, neplánuje se vydání její další desky. Proto se Lukather hlásí se svou sólovkou, na které na tvorbu své kapely navazuje.

Foto: The Players Club

Obal alba

Může se vám hodit na Zboží.cz: Chemistry - Kelly Clarkson, The Beggar - Swans

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám