Hlavní obsah

Nejvíce lidí láká Scary Movie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horor Scary Movie potvrzuje svoje kultovní postavení. Už podruhé zabodovalo jeho třetí pokračování v návštěvnosti českých kin, když hned po premiéře odsunul na druhé místo komedii s Jackem Nicholsonem a Diane Keatonovou Lepší pozdě nežli později.

Foto: Matěj Zelinka

Tomáškova a Novákova hudební Skuteč

Článek

O víkendu snímek vidělo v devatenácti kinosálech téměř jedenáct tisíc diváků, dvakrát více než komedii s Nicholsonem. Třetí je podle informací Unie filmových distributorů další americký snímek, drama z občanské války Návrat do Cold Mountain s Judem Lawem, Nicole Kidmanovou a Renée Zellwegerovou. Čtvrtá je novinka žebříčku, komedie Riskni to s Polly.

Domácí filmy se výrazněji neprosadily. Až osmý je snímek Marka Najbrta Mistři, který měl premiéru ve čtvrtek a na plzeňském festivalu Finále mu porota Mezinárodní federace filmových klubů udělila zvláštní cenu.  Deváté je krimi Bolero Františka Antonína Brabce. Kleinova komedie Jak básníci neztrácejí naději skončila třináctá, pokračování Troškova filmu Kameňák patnácté.

Související témata:

Výběr článků

Načítám