Hlavní obsah

Na Colours už jsou prodány první čtyři tisíce vstupenek

– Ostrava
Právo, Aleš Honus

První čtyři tisíce cenově zvýhodněných vstupenek na desátý ročník festivalu Colours of Ostrava se podařilo vyprodat během pouhých tří týdnů od zahájení předprodeje. Nyní bude dalších pět tisíc vstupenek dražších o celé dvě stovky. Jejich cena vzrostla na 1 390 korun.

Foto: Aleš Honus, Právo

Publikum na festivalu Colours of Ostrava

Článek

Jubilejní ročník proslulého festivalu Colours of Ostrava se uskuteční od 14. do 17. července. Minulý ročník byl zcela vyprodán a zúčastnilo se ho přes 26 tisíc milovníků hudby všech žánrů. Dá se tedy očekávat, že vyprodaný bude navzdory výraznému nárůstu cen vstupenek i desátý ročník.

Festival se od ostatních tuzemských přehlídek liší především odvážnou dramaturgií, zaměřenou z velké části na world music, a také věrným publikem, které každoročně neváhá nakupovat vstupenky ve značném časovém předstihu ještě předtím, než pořadatelé zveřejní program.

Ředitelka festivalu Zlata Holušová již dříve avizovala, že desátý ročník bude svým rozsahem nejlepší v historii. Jména účinkujících jsou však stále v jednání a jedinou oficiálně potvrzenou hvězdou je zpěvák a multiinstrumentalista Brendan Perry, který měl v Ostravě vystoupit sice už letos, ale kvůli bouřce muselo být jeho vystoupení zrušeno.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám