Hlavní obsah

Začíná předprodej na desátý ročník Colours of Ostrava

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatelé festivalu Colours of Ostrava zahajují ve středu 3. listopadu předprodej na desátý ročník této akce, která byla loni v Česku zcela vyprodaná už tři týdny před začátkem.

Foto: Aleš Honus, Právo

Publikum na festivalu Colours of Ostrava

Článek

Prvních čtyři tisíce kusů čtyřdenních vstupenek bude k dostání v předprodejích nebo na e-shopu festivalu za zvýhodněnou cenu 1190 korun. Pak budou lístky dražší. Oproti předchozímu ročníku, na který se prodalo 26 tisíc vstupenek, to představuje nárůst o několik stokorun.

„Hlavním důvodem je pokrytí vzrůstajících nákladů a další rozvoj festivalu. Naším cílem je především ještě více investovat do programu, rozšiřovat a zkvalitňovat areál a zlepšovat zázemí pro návštěvníky. Cena za čtyřdenní vstupné je stále nižší nebo srovnatelná s festivaly s podobně kvalitním a rozsáhlým programem,“ informovali pořadatelé na webových stránkách www.colours.cz.

Jubilejní desátý ročník se uskuteční od 14. do 17. července 2010. Pořadatelé se již dříve nechali slyšet, že do Ostravy se vrátí některé hudební megahvězdy, které zde v uplynulých letech koncertovaly, kromě toho se ale mohou lidé těšit i na řadu dalších světových jmen z oblasti world music, alternativy, rocku a popu. „Na šestnácti scénách opět nabídneme minimálně přes 160 kapel, DJs, filmů, diskusí a divadel včetně největších hvězd světové hudby,“ uvedli pořadatelé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám