Hlavní obsah

Na Beats for Love zahraje DJ Boris Brejcha. Festival oslaví desáté výročí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prvním oznámeným jménem pro jubilejní, desátý ročník největšího festivalu taneční hudby ve střední Evropě Beats for Love je Boris Brejcha. Německý DJ a producent je jedním z nejčastěji zmiňovaných umělců, o které si návštěvníci festivalu v minulých letech pravidelně psali.

Foto: Beats for Love

Boris Brejcha

Článek

„Boris Brejcha, známý svým unikátním stylem a energickými sety, je jedním z nejvýznamnějších jmen současné elektronické hudby. Jeho tvorba spojuje prvky žánrů minimal techno a high-tech minimal, což ho činí jedinečným a nepřehlédnutelným umělcem na hudební scéně. Brejcha se stal symbolem inovace a výjimečnosti v elektronické hudbě a jeho přítomnost na Beats for Love slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny návštěvníky. Navíc si o něj fanoušci píší už několik let a my jsme rádi, že se nám ho konečně podaří přivézt do Ostravy,“ řekl ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Organizátoři festivalu teď plánují každý týden oznámit až tři hvězdná jména, která zastupují různé taneční styly a budou vystupovat na různých festivalových pódiích, kterých by i v příštím roce mělo být více než patnáct.

„To znamená, že fanoušci se mohou těšit na špičkové interprety z různých žánrů elektronické hudby a zajímavé novinky, které festival přinese. Beats for Love slibuje desátý ročník naplnit hvězdnými a originálními projekty jak po hudební, tak mimohudební stránce,“ dodal zástupce organizátorů Matyáš Ožana.

Festival se uskuteční od 3. 7. do 6. 7. 2024.

Ostravský festival Beats for Love pokořil návštěvnický rekord

Festivaly

Může se vám hodit na Firmy.cz: Beats for Love

Reklama

Související témata:
Boris Brejcha

Výběr článků

Načítám