Hlavní obsah

Michala Horáka v novém klipu nahání maskovaný Pokáč

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Michal Horák vydá 25. října svou první desku, kterou nazval Michalovo cédéčko. Nyní, pár dní předtím, nabízí videoklip k písničce Netušim, v němž se jako host představuje jeho kolega, písničkář Pokáč. Pražský křest alba proběhne 3. listopadu v Malostranské besedě a 6. prosince v Horákově domovském Hradci Králové. Klip má na Novinkách.cz premiéru.

Klip Michala Horáka k písni NetušimVideo: Supraphon

 
Článek

„Společný song s Pokáčem visel ve vzduchu už nějakou chvíli. O něco jsme se pokoušeli na Pokáčově podzimním turné, kde jsem hostoval. Vždycky ale nakonec vyhrál Severní vítr od Uhlíře, což nás dojímalo víc. No a po posledním zkouškovém období na škole se mi zkrátka v hlavě zrodil tenhle nápad rozhovoru mezi hodným profesorem a líným studentem, který s Pokáčem dostal úplně jiný rozměr. Produkce nahrávky se chopili kluci z Resoundu v Liberci a scénář klipu si vzal na starost Martin Hammerschlag,“ vysvětlil Horák.

Foto: Anna Bartolotti

Michal Horák vydá první album.

V klipovém zpracování není nouze o vtipné situace včetně hereckých poloh Pokáče tak, jak ho rozhodně neznáte.

„Ono se nestane každý den, když jdete ráno do práce, že potkáte zestařeného Pokáče, jak zběsile nahání nějakého brýlatého studentíka. Hradečáci měli nejspíš ke konci dne v mobilech dohromady víc vizuálního materiálu než my v kamerách,“ dodal Horák ke své klipové novince.

Ta se v minulých týdnech natáčela v jeho domovském Hradci Králové a pražském klubu Futurum na Právnické fakultě UK.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám