Hlavní obsah

Michaela Jacksona ztvární ve filmu jeho synovec Jaafar

• Aktualizováno

Amerického popového zpěváka Michaela Jacksona ztvární v připravovaném životopisném filmu nazvaném Michael jeho synovec, šestadvacetiletý Jaafar Jackson. Oznámila to produkční společnost Lionsgate.

Michaela Jacksona ztvární ve filmu jeho synovec JaafarVideo: AP

 
Článek

Ta v pondělí představila herecké obsazení životopisného filmu o králi popu, který bude režírovat Antoine Fuqua. Scénář napsal John Logan, producentem je Graham King, jenž pracoval i na oscarovém filmu Bohemian Rhapsody, nejúspěšnějším životopisném snímku v historii.

„Jaafara jsem potkal před dvěma lety a byl jsem uchvácen tím, jak zosobňuje duši a osobnost Michaela Jacksona. Bylo to něco tak silného, že i po celosvětovém hledání hlavního představitele bylo jasné, že je jediným člověkem pro tuto roli,“ prohlásil King.

„Je neuvěřitelně vzrušující sledovat, jak Jaafar přivádí Michaela k životu,“ řekl režisér Fuqua pro magazín Variety. „Má přirozenou schopnost napodobovat Michaela a skvělou chemii s kamerou.“

Foto: ČTK/AP

Jaafar Jackson bude hrát ve filmu svého strýce.

Jaafar Jackson je druhým nejmladším synem Michaelova bratra Jermaina Jacksona. Skládá i tvoří vlastní hudbu a v roce 2019 vydal svůj debutový singl Got Me Singing. Role, ve které ztvární svého strýce, bude jeho hereckým debutem. Na Twitter napsal, že pro něj bude ctí oživit životní příběh svého strýce.

Životopisný film otevře všechny aspekty života zesnulé ikony, včetně jeho nejskvělejších výkonů, které vedly k tomu, aby se stal největším bavičem všech dob. Podle magazínu Deadline se prý nebude vyhýbat ani kontroverzním tématům z Jacksonova života.

Natáčet se začne letos, datum premiéry zatím není známo.

RECENZE: I Wanna Dance with Somebody: Velký respekt, ale o dost méně nadšení

Kultura

Elvis Presley je v novém filmu nahlížen jako superhrdina

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám