Hlavní obsah

Vary přivítaly i vyhlášeného cukráře Josefa Maršálka, přiblížil co chystá pro diváky

Kristýna Léblová, Jakub Dulínek, Novinky, Kristýna Léblová, jdu
Karlovy Vary

Slavný cukrář Josef Maršálek, který pekl i pro britskou královnu, představil v rámci karlovarského filmového festivalu, co ve spolupráci s Českou televizí chystá pro diváky. Kromě pokračování soutěže Peče celá země, kde se znovu ujal role jednoho z porotců, připravil vzdělávací pořad o vaření pro děti.

Vary přivítaly i vyhlášeného cukráře Josefa Maršálka, přiblížil co chystá pro divákyVideo: Novinky

 
Článek

„Sotva jsme dotočili druhou řadu Peče celá země, tak uplynuly dva týdny a my jsme začali natáčet 16dílný dětský seriál o vaření a pečení, který se bude jmenovat Cukrárna u Josefa,“ řekl Novinkám.

Přiznal také, že práce s dětmi před kamerou bývá náročná. „Musíte s nimi dělat bábovku, bublaninu, a ještě do toho vám reptá maňásek, kterého ztvárnila Zorka Jandová. Tak je to docela záhul a je to krásná a příjemná práce s příjemnými lidmi,“ dodal.

Foto: Česká televize

Cukrář Josef Maršálek chystá kromě druhé série soutěže Peče celá země i vlastní pořad pro děti Cukrárna u Josefa

Slavný cukrář, který svůj um potvrzoval například i u britského luxusního obchodního domu Harrods a jeho zákusky odebírala i britská královská rodina, přitom nedávno dotočil pokračování soutěže Peče celá země. V soutěži působí jako porotce společně s Michaelou Landovou, která v druhé sérii nahradila neméně známou cukrářku Mirku van Gils Slavíkovou.

„Natáčeli jsme celý květen a kousek června. Opět na zámečku Bon Repos,“ dodal s tím, že druhá série pořadu, která vznikla podle britské úspěšné předlohy The Great British Bake Off, bude dramatická od prvního až do posledního dílu.

TOP 5 filmových zážitků z Karlových Varů a jeden navíc

MFF KV

Zkušený cukrář, který v pořadu působí spíše jako mentor soutěžících, přiznal, že natáčení mu přineslo nové zkušenosti. „Jsme tam, abychom jim poradili, naznačili nějakou novou cestu, anebo se zeptali na to, když vidíme nějaký nedostatek, abychom jim neustále dávali druhou šanci. Co jsem se naučil u toho, je práce s lidmi,“ dodal.

Druhá série pořadu Peče celá země i nový pořad pro děti Cukrárna u Josefa uvede Česká televize na obrazovkách příští rok. Maršálek pořady představil v rámci Domu ČT na letošním karlovarském filmovém festivalu.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám