Hlavní obsah

Uma Thurmanová v letňáku roztleskala tisíce lidí a posílala vzdušné polibky

Novinky, Lucie Sieglová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hvězda 52. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech Uma Thurmanová uvedla v karlovarském letním kině oba díly slavného opusu režiséra Quentina Tarantina Kill Bill. Kultovní filmy a průvodní slovo ‚Nevěsty‘ si přišly vychutnat přes tři tisíce fanoušků. Tedy přesně 3254 osob.

Záznam: Uma Thurmanová uvedla v letním kině film Kill BillVideo: Novinky

 
Článek

Ve Varech je Thurmanová od čtvrtka, o den později, tedy v pátek během slavnostního zahajovacího ceremoniálu si z rukou Jiřího Bartošky převzala Cenu prezidenta festivalu MFF KV. [celá zpráva]

Foto: Petr Horník, Právo

Thurmanová přebrala cenu z rukou prezidenta festivalu Jiřího Bartošky

Poděkovala nejen jemu, ale i publiku, divákům, díky nimž a pro ně může dělat práci, kterou miluje.

Děkovala i v letňáku. „Dobrý večer, děkuju všem, že jste přišli. Je pro mě veliká čest, že zde můžu tento film, na kterém jsem před 14 lety tak tvrdě pracovala, uvést. Doufám, že si ho užijete,“ řekla fanouškům a krátce zavzpomínala na natáčení filmu.

„Málem jsem zapomněla, že původně to byl scénář o 120 stranách a měl to být jeden film. Možná i 160 stran, možná už si to nepamatuji přesně. Začali jsme natáčet, pokračovali jsme dlouho. A epizoda, kterou teď uvidíte, to mělo být jen pár stran, ale nakonec z toho byl celý první film,“ uvedla herečka, přidala dík za dobré počasí a do publika poslala vzdušný polibek.

Foto: Petr Horník, Právo

Uma Thurmanová uvedla v karlovarském letním kině film Kill Bill

Foto: KVIFF

Uma Thurmanová v jedné ze svých nejslavnějších rolí Nevěsty ve filmu Kill Bill

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám