Hlavní obsah

Russell Crowe pro Novinky.cz: Do Varů jsem vzal i své děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nejzářivější hvězdou pátečního zahájení 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech byl slavný herec Russell Crowe. Těsně před příchodem do Velkého sálu v Thermalu poskytl Novinkám.cz krátký rozhovor. Svěřil se i s tím, jak se těší na svůj koncert, který ho v pátek také čekal.

Russell CroweVideo: Novinky

 
Článek

Jak si užíváte pobyt ve Varech?

Užil jsem si to, protože to tu bylo do dneška, kdy dorazilo tisíce lidí, klidné. Takže jsme toho klidu využili. Mohli jsme se volně pohybovat po městě, vyzkoušet různé malé kavárničky a podobně.

Křišťálový globus za přínos světové kinematografii převzal oscarový herec Russell CroweVideo: Novinky

Přijel jste už ve středu, že?

Je to fantastické, vzal jsem sebou i své děti, stejně tak svou kapelu. Celkově je to nádherná zkušenost. Cena, kterou jsem obdržel, je nádherná. Ale proč tu opravdu jsem, je koncert, který dnes odehrajeme. Na pódium jdeme v deset čtyřicet pět, takže doufejme, že lidé zůstanou.

Russell Crowe o tom, že je ve Varech, informuje i své fanoušky, které má na sociálních sítích. Jen na instagramovém profilu jich přitom má více než 1,1 milionu. Všechny, co mohli dorazit, lákal také na svůj páteční koncert na 57. ročník MFF KV. „Pohněte prd*, nastupte do autobusu, vlaku, letadla nebo nasedněte do auta. Využijte možnosti, která se vám nabízí… Koncert je zdarma,“ lákal je do Varů.

První hvězda ve Varech. Přiletěl Russell Crowe

MFF KV

Jiří Bartoška zahájil Karlovarský filmový festival a ocenil Crowea

MFF KV

Reklama

Výběr článků

Načítám