Hlavní obsah

Marika Šoposká Novinkám prozradila, komu fandí v letošní StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Marika Šoposká si v roce 2021 zatančila v populární taneční soutěži StarDance …když hvězdy tančí a dodnes na to ráda vzpomíná. Proto také dorazila na filmový festival Karlových Varech, kde o taneční zkušenosti promluvila. Novinkám svěřila nejen to, proč od té doby netančila, ale také komu letos fandí.

Marika Šoposká o StardanceVideo: Novinky

 
Článek

Letos na podzim se diváci České televize mohou těšit už na dvanáctý ročník taneční soutěže StarDance …když hvězdy tančí. Soutěžící televize představila už na jaře, ale do debaty v Domě ČT na Divadelním náměstí přišly pohovořit a zavzpomínat hvězdy minulých ročníků.

Desítka tanečních párů StarDance už je kompletní

Kultura

„Vzpomínky mám úžasné. Myslím, že takto s odstupem času zbyly jenom ty dobré a ty náročné, ne špatné, špatné nemám žádné, ale ty náročné prostě odtekly někam a zbyly jenom ty skvělé,“ usmívá se herečka a také přiznala, že od té doby si bohužel nezatančila a velmi toho lituje.

„Ráda bych, pořád si to s Robinem slibujeme, že někdy to oprášíme. Mám ty boty furt schované, takže bych měla,“ svěřila se a také přiznala, že radu pro současné soutěžící je velmi těžké dát.

„Každý si to představuje vždy tak, že to bude náročné, ale myslím si, že si nikdo nedovede představit, jak moc. Ale radu, tu asi nemám, to musí si každý sám nějak rozkousat a nějak se tomu přizpůsobit, ale myslím si, že je to zážitek a že lidi na to vzpomínají vždycky hezky.“

Hvězda posledního ročníku soutěže se svěřila, komu bude letos fandit.

Manželé Adamczykovi ke StarDance: Na svatbě jsme již tanec trénovali. Byl to ale spíš freestyle

Kultura

„Mám ráda Evu s Markem, takže manželé Adamczykovi jsou moji favoriti. Jsem také strašně zvědavá na Ivanu Chýlkovou, protože spolu hrajeme v divadle, a když jsem já byla ve StarDance, tak ona to také se mnou prožívala a koukala na mě,“ řekla Novinkám Šoposká.

Dvanáctá řada StarDance … když hvězdy tančí bude mít premiéru na ČT 1 v sobotu 14. října 2023.

Reklama

Výběr článků

Načítám