Hlavní obsah

Chystá se 54 ½ MFF Karlovy Vary

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přehlídka Tady Vary, která dnes startuje v 96 kinech, není jedinou akcí, kterou připravil organizační tým MFF KV. Ve dnech 18. - 21. listopadu 2020 pak v Karlových Varech uskuteční 54 ½ MFF Karlovy Vary.

Foto: ČTK

Dnes začíná festival Tady Vary.

Článek

„Přehlídka Tady Vary byla naší bezprostřední reakcí na situaci, kdy jsme chtěli zajímavé filmy z festivalového výběru přivést za diváky. Ale stále cítíme, že tou klíčovou hodnotou karlovarského festivalu je atmosféra setkávání a sdíleného filmového zážitku, kdy se dokážeme společně radovat, dojímat, bát se. Věříme, že nyní opět nastává čas, kdy můžeme být spolu,“ říká prezident MFF KV Jiří Bartoška.

„Speciální přehlídka se sice uskuteční v netradičním podzimním termínu, ale s obvyklou festivalovou atmosférou, na kterou jsou hosté a návštěvníci zvyklí. Chceme nabídnout to, co mají diváci na festivalu rádi a proč se do Karlových Varů opakovaně vracejí.“

Startuje přehlídka Tady Vary ve vašem kině

MFF KV

Čtyřdenní nesoutěžní přehlídka představí 30 filmů, každý z nich bude uveden dvakrát a promítat se bude v hotelu Thermal, Městském divadle Karlovy Vary, kině Čas a sále Grandhotelu Pupp. V plánu jsou také některé z tradičních akcí doprovodného programu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám