Hlavní obsah

Margot Robbieová nechtěla hrát Barbie. Měla jinou favoritku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vzhledem k úspěchu amerického filmu Barbie je těžké si v hlavní roli představit někoho jiného než Margot Robbieovou. Ona ale přitom původně roli nechtěla. Režisérce Gretě Gerwigové chtěla být po ruce jen jako produkční. Na prvním místě v jejím seznamu na hlavní roli byla jiná herečka.

Foto: Warner

Barbie nakonec skvěle zvárnila Margot Robbieová

Článek

Již před časem v rozhovoru pro magazín Vogue přiznala, že podle jejího názoru by dokonalou Barbie byla izraelská herečka Gal Gadotová. Ta se mimo jiné objevila ve filmech Wonder Woman, Red Notice či Smrt na Nilu.

„Gal Gadotová má energii Barbie. Je neuvěřitelně krásná, ale přitom ji nenávidíte, protože je skutečně upřímná, nadšená a milá,“ říká Robbieová o své kolegyni.

Foto: Vertical Ent.

Gal Gadotová jako Wonder Woman

Gal Gadotová nakonec Barbie nehrála kvůli svému pracovnímu vytížení. Přiznala nicméně, že jí nabídka lichotila. V nedávném rozhovoru pro magazín Flaunt řekla, že má z úspěchu filmu velkou radost a poděkovala Robbieové za její důvěru a podporu.

„Miluji Margot. Je to jedna z těch žen, se kterými se člověk chce kamarádit. Je zábavná, vřelá, chytrá a talentovaná. Má toho tolik co nabídnout. Ráda bych si s ní někdy zahrála, dojalo mě, co řekla,“ sdělila Gadotová.

RECENZE: I Barbie může mít existenciální krizi. Ale co my s tím?

Kultura

Pro film Barbie na soundtracku zpívají Dua Lipa, Billie Eilish i Ryan Gosling

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Může se vám hodit na Zboží.cz: Barbie: The Album - Various

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám