Hlavní obsah

Lucie vyrazí v červnu na turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Lucie plánuje, že 3. června 2022 zahájí letní československé turné pod názvem Chci zas.

Foto: Ondřej Pýcha

Skupina Lucie, zleva Michal Dvořák, P. B. Ch., Robert Kodym a David Koller.

Článek

Série koncertů začne 3. června v Českém středohoří, konkrétně v Třebívlicích, a skončí ve Strakonicích 2. září. Navštíví také Bratislavu, Olomouc, Plzeň, České Budějovice a další místa.

„V této náročně době si velmi vážíme každé příležitosti potkat se s našimi fanoušky společně a naživo. Chystané koncerty na letní scéně nám umožní být lidem mnohem blíže, než je tomu ve velkých halách. A přináší nám to ohromnou energii, která při živém vystoupení vzniká,“ sdělila kapela.

„To jsou zážitky, které nelze ničím nahradit. Děkujeme našim příznivcům za podporu v letošním roce a těšíme se na viděnou v létě.“

Rock for People: Ke Green Day se přidají Idles, Wolf Alice i Yonaka

Kultura

Na podzim skupina plánuje ještě halovou show s originálním aranžmá Lucie v opeře 2022, v doprovodu filharmonie Hradec Králové. Kvůli koronavirové krizi musela loni podzimní halové turné se symfonickým orchestrem odložit.

Ve středu vyšla fotokniha o kapele Lucie – Fotografity, která nechá nahlédnout čtenáře do zákulisí koncertů i nahrávacích studií, seznámí je s počátky kapely a připomenou si její slavné koncerty.

Vstupenky a detailní program najdete na webových stránkách www.lucie.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám