Hlavní obsah

Lindemann je čistý, Rammstein se vrátí do Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá rocková skupina Rammstein se vrátí do Prahy. Na letišti v Letňanech vystoupí 11. května 2024. Její koncert bude součástí Europe Stadium Tour. Vstupenky v ceně od 1990 Kč se začnou prodávat ve středu 18. října v 11 hodin středoevropského času.

Foto: Jens Koch

Skupina Rammstein vyráží opět na turné

Článek

Na konci srpna sdělila berlínská prokuratura, že zastavila vyšetřování zpěváka skupiny Rammstein Tilla Lindemanna kvůli podezření ze sexuálních deliktů. Podle ní se nepodařilo shromáždit důkazy pro to, že by měl nedobrovolný pohlavní styk se ženami.

Irská fanynka totiž popsala letos v květnu svou zkušenost z koncertu ve Vilniusu. Tvrdila, že odmítla nabídku sexu s Lindemannem a později se ocitla v jeho posteli, aniž by věděla, jak se to stalo. Vyjádřila podezření, že jí byla podána omamná látka. Podobné věci popsaly tisku i další ženy. Berlínská prokuratura nicméně nenašla pro jejich tvrzení dost důkazů.

Foto: Petr Horník, Právo

Pódium skupiny Rammstein je vždy velkolepé

Kapela nyní oznámila konání svého dalšího stadionového turné. Jeho součástí budou nejenom její písně, ale také působivá pódiová scéna a ohromující pyrotechnické i světelné efekty. Série koncertů bude součástí oslav třiceti let existence formace.

Berlínská skupina za tu dobu vydala osm studiových alb. To poslední se jmenuje Zeit a vyšlo v roce 2022.

Pořádající agentura Live Nation oznámila, že vstup mladistvých do 15 let na koncert je možný pouze v doprovodu osob starších 18 let. Děti do šesti let mají vstup zakázaný.

Zpěvák kapely Rammstein byl obviněn ze sexuálního obtěžování. Skupina zrušila večírky

Kultura

Berlínská prokuratura zastavila vyšetřování zpěváka skupiny Rammstein

Evropa

Reklama

Výběr článků

Načítám