Hlavní obsah

Kuchaři Jana a Milan hledají příbuzné. Ztracená rodina znovu končí šťastně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tereza Pergnerová a Mirek Vaňura opět pomáhají scelovat rodiny. V cyklu Ztracená rodina tentokrát pomohou dvěma kuchařům. Jana by ráda poznala otce, kterého viděla jednou v životě. Milan byl odebrán z rodiny a po smrti adoptivních rodičů by rád poznal pokrevní příbuzné. Dva osudy s dobrým koncem nabídne Nova ve čtvrtek 28. září ve 21:35 hod.

Ztracená rodina, MilanVideo: TV Nova

 
Článek

První příběh patří sedmačtyřicetileté kuchařce, mamince tří dětí. Ráda by poznala svého otce. „Moje dětství nebylo super. Když jsem po mamině něco chtěla, tak mi odsekla. Nikdy mě neobejmula, nikdy mi neřekla, že mě má ráda,“ říká.

Foto: TV Nova

Ztracená rodina, další díl bude na Nově 28. září Jana.

V sedmi letech se dozvěděla, že partner její mámy není její pravý otec. Později našla dopisy s alimenty, které přicházely z věznice. Poslala tam dopis a brzy přišla odpověď od biologického táty.

Foto: TV Nova

Ztracená rodina, další díl bude na Nově 28. září František, Janin bratr.

Jednou se dokonce objevil před Janiným domem a došlo ke krátkému, jedinému setkání. Máma ho ale vyhnala a Jana už otce nikdy neviděla…

Milanův příběh

Druhý pátrající, dvaačtyřicetiletý Milan, dnes špičkový kuchař světové úrovně, byl ve třech měsících odebrán matce a umístěn do kojeneckého ústavu. O rok později ho převezli do dětského domova v Kamenici nad Lipou.

Foto: TV Nova

Ztracená rodina, další díl bude na Nově 28. září. Milan hledá své blízké.

Ve dvou letech byl adoptován. Pátrat po svých biologických příbuzných se však odhodlal až nyní.

Moderátorka Tereza Pergnerová: Naučila jsem se neplakat

Film

„Své adoptivní rodiče vždy budu brát jako své vlastní, ale chci vyřešit i svou minulost. Chci se dozvědět, kdo jsem a jestli mám nějaké příbuzné,“ říká s tím, že své adoptivní rodiče miloval a je jim neustále vděčný. I díky nim vaří v prestižních restauracích a své dovednosti předává i studentům v rámci kulinářských kurzů.

Foto: TV Nova

Ztracená rodina, další díl bude na Nově 28. září Milanova sestra Veronika.

Po smrti rodičů si ale začal klást jednu otázku: „Když se mi narodila dcera, zajímalo mě, jestli nemám nějakou dědičnou nemoc, proto jsem vlastně začal pátrat.“

Novinky a Právo jsou mediálními partnery televizního projektu.

Režisérka Jana Rezková: Ztracená rodina? Stává se nám, že se nalezený s hledajícím potkat nechce

Film

Mirek Vaňura: Dokureality Ztracená rodina? Brečí i zatvrzelí tvrďáci

Film

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám