Hlavní obsah

Kokain, marihuana a další třaskavá odhalení ze světa královské rodiny. Nova uvede nejnovější rozhovor s princem Harrym

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Nova do svého vysílání zařadí aktuální rozhovor s princem Harrym, vévodou ze Sussexu, kde opět hovoří o problematickém vztahu s ostatními členy britské královské rodiny a o svém životě s manželkou – bývalou herečkou Meghan Markle. Rozhovor vedený Andersonem Cooperem uvede TV Nova 10. ledna ve 21:40.

Foto: TV Nova

Princ Harry

Článek

V rozhovoru s Andersonem Cooperem vévoda ze Sussexu hovoří o vztahu s bratrem Williamem, následníkem britského trůnu. Říká, že začátek jejich sourozenecké rivality začal už po smrti jejich matky. Dianě se věnuje značná část interview.

Harry mimo jiné vzpomíná na okamžik, kdy jim otec sdělil, že auto s matkou obou princů havarovalo. Vzpomíná také, jak ve třiadvaceti letech poprvé navštívil Paříž a projel tunelem, kde jeho matka zemřela.

V rozhovoru zaznívají i překvapivá odhalení. Mimo jiné Harry přiznává, že v mládí měl zkušenosti s drogami. Užíval kokain a kouřil marihuanu. A dále rozvádí důvody, proč odchod od královské rodiny, k němuž se s manželkou rozhodli, vzbudil tolik mediální pozornosti.

Na Voyo i druhý rozhovor

Po odvysílání na Nově bude rozhovor dostupný i na Voyo, které nabídne i další interview s princem Harrym, vedený Tomem Bradbym. Vznikl v Kalifornii, kde princ Harry žije s rodinou, manželkou Meghan Markle a dvěma dětmi, synem Archiem a dcerou Lilibet Dianou.

I zde se Harry věnuje pošramocenému vztahu s bratrem a říká, že doufal, že jejich vztahy se narovnají díky přátelství jejich manželek. Bohužel ale ani jejich vztah podle vévody ze Sussexu nebyl nikdy dobrý. Harry dokonce naznačil, že Kate Middleton na jeho ženu žárlila.

Anketa

Zajímají vás události v britské královské rodině tak, že si pustíte rozhovor s princem Harrym na Nově?
Ano
17,3 %
Ne
79,9 %
Pustím si ho raději v originále, jinde a jindy
2,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2607 čtenářů.

Opět se vrátil rovněž k tématu rasismu, které před dvěma lety ve Velké Británii a potažmo na celém světě způsobilo velký poprask. Nyní Harry popřel, že by kdokoliv v královské rodině byl rasista, ale zopakoval, že někdo – a odmítl specifikovat kdo – v rodině zmínil Archieho barvu pleti.

William mě fyzicky napadl, tvrdí ve své knize princ Harry

Koktejl

Harry s Meghan chtějí od Paláce omluvu za to, jak s nimi zacházeli

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám