Hlavní obsah

Kapela Limp Bizkit odkládá turné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koncert Limp Bizkit přeložený na 14. srpna se v Praze neuskuteční kvůli neupřesněným zdravotním problémům 51letého zpěváka Freda Dursta. Novinkám to potvrdil pořadatel Live Nation s tím, že nový termín zatím není znám.

Foto: Profimedia.cz

Limp Bizkit - Wes Borland a Fred Durst

Článek

„Kvůli obavám o osobní zdraví a na základě doporučení mého osobního lékaře, abych si dal okamžitou pauzu od ježdění na turné, budou muset Limp Bizkit bohužel odložit své turné po Velké Británii a Evropě v roce 2022. Vyčkejte prosím na další zprávy. S pozdravem Fred & Limp Bizkit,“ uvedl zpěvák.

Durst neupřesnil, jakého druhu jsou jeho obtíže. Ve videu na stránkách skupiny uvedl, že navštívil lékaře, aby se ujistil, že je v dobrém zdravotním stavu.

„K mému překvapení se mi doktor rozhodl napsat doporučení, že by mě nyní nerad viděl na koncertním turné a měl bych zůstat poblíž, abych se podrobil dalším testům,“ řekl zpěvák podle televize CNN. Kapela vyrazila na turné Still Sucks v dubnu.

Limp Bizkit vznikli v americkém Jacksonvillu v roce 1994 a stali se jedněmi z průkopníků žánru nu-metal. Na kontě mají šest studiových alb, přičemž poslední Still Sucks vyšlo v loňském roce.

Reklama

Související témata:

Související články

Patti Smithová neztratila bojovnost a sílu

Po konci covidových opatření se na českých pódiích střídá jedno velké pěvecké jméno za druhým, což skoro připomíná počátek devadesátých let po konci...

RECENZE: Sebevědomá Gojira mění metal

Hlavní hvězdou pondělního večera byla v zaplněném sále pražského Fora Karlín francouzská kapela Gojira, která mění podobu metalu. Spojuje komplikovaný brutální...

Výběr článků

Načítám