Hlavní obsah

Kapela Gaia Mesiah vydává nový singl a chystá podzimní turné

Pražská rocková skupina Gaia Mesiah vydává singl NeNe a k němu i videoklip. Píseň je první ochutnávkou z nového alba, které kapela chystá na začátek roku 2023. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Gaia Mesiah v klipu k písmi NeNe.Video: Gaia mesiah

 
Článek

„S kapelou jsme se dostali na úroveň vzájemného napojení, jaké jsme ještě nezažili, můžete tomu říkat vyšší vyspělost, chcete-li,“ říká k singlu NeNe baskytarista a producent kapely Josh Stewart.

„Kapela stylově zůstává tam, kde nás lidé nejlépe znají, ale zároveň ve svém hudebním prostoru zkoumáme různé emoce a nuance, a na našem novém singlu to je určitě slyšet, a stejně tak to poznáte na našich dalších věcech,“ dodává.

NeNe v sobě odráží rockové a heavymetalové kořeny kapely, ale s novými polohami a sebejistotou, které si razí cestu na povrch, stejně jako odráží hlubší ženský aspekt tvrdé hudby.

Vedle natáčení ve studiu Propast má před sebou Gaia Mesiah i velké podzimní klubové turné. To proběhne od začátku října do konce listopadu zahrne dvě desítky měst v Čechách i na Moravě a kapela se těší, že bude moci novou skladbu zahrát fanouškům naživo.

Může se vám hodit na Zboží.cz: Excellent Mistake - Gaia Mesiah CD

Reklama

Související články

Gaia Mesiah oslaví dvacetiny koncerty

Před dvaceti lety se dala v Praze dohromady rocková parta Gaia Mesiah. Kulatiny oslaví ve středu 10. listopadu koncertem v žižkovském Paláci Akropolis.

Výběr článků

Načítám