Hlavní obsah

Streamovaný festival nabídne Gaia Mesiah, Květy, Načevu a další

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve známém pražském klubu Palác Akropolis se od 6. do 18. dubna opět bude hrát. Veřejnost může sledovat vždy od 20.00 festival Vyhráváme zdarma na facebooku nebo youtubovém kanále klubu. Své oblíbené interprety můžou posluchači podpořit jakoukoliv částkou přes platformu donio.cz.

Foto: Warner Music

Kapela Gaia Mesiah

Článek

Zazní rock, alternativa, folk, hip-hop i crossover, vystoupí Načeva & Zdivočelí koně, Květy (hrající Psí vojáky), Sto zvířat, Michal Horák, teepee, Idea, MC Gey, Rest & DJ Herby, Pain, Amelie Siba, Už jsme doma, Gaia Mesiah, badfocus, Člověk krve a série swingových kapel pod názvem Link to Swing. Koncerty budou doplněny o krátké rozhovory s umělci.

„Vyhráváme, hrajeme, nevzdáváme to!” popsali organizátoři z Paláce Akropolis  projekt festivalu streamovaných koncertů, kterého se zúčastní celkem 15 hudebních formací.

„Vyhráváme, hrajeme, nevzdáváme to!” popsali organizátoři z Paláce Akropolis  projekt festivalu streamovaných koncertů, kterého se zúčastní celkem 15 hudebních formací.

„Jde nám v prvním případě o to, že můžeme i v tomto stavu něco dělat. O navázání kontaktu s našimi oblíbenými umělci. A v neposlední řadě i o to, že by umělci mohli získat podporu od svých fanoušků,” řekl ředitel Paláce Akropolis Petr Boháč.

Foto: Colours of Ostrava

Amelie Siba

Festival zahájí v úterý 6. dubna osmnáctiletá písničkářka Amelie Siba, která na jaře vydá EP, kde ke svým intimním skladbám přidá elektronické beaty. O den později se divákům představí ska formace Sto zvířat v nové sestavě a s novým albem, kterým v loňském roce oslavili 30 let existence.

Všechny podrobnosti o festivalu najdete na www.palacakropolis.cz.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Výběr článků

Načítám