Hlavní obsah

Iva Janžurová je v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik divadelních představení musela zrušit herecká legenda Iva Janžurová. Onemocněla zápalem plic, kvůli nemoci strávila také několik dnů v nemocnici. „Informaci mohu potvrdit. Paní Iva se ale již zotavuje a na diváky se těší,“ uvedl mluvčí Národního divadla v Praze Tomáš Staněk.

Foto: Lenka Hatašová

Iva Janžurová

Článek

Podle mluvčího čeká na herečku po hospitalizaci, která stále probíhá v jedné z pražských nemocnic, ještě pár dnů domácího ošetřování.

Národní divadlo také zatím neruší ani zcela vyprodané představení Audience u královny, které by měla paní Janžurová odehrát už 28. října. Podobně je na tom také pražské Studio DVA, kde by měla hrát v představení Jezinky a bezinky, jež by se mělo odehrát 31. října.

Minulý týden také Studio DVA oznámilo, že kvůli nemoci herečky přesouvají představení Jezinky a bezinky ze středy 18. října na náhradní termín, který bude v úterý 13. února 2024. Vstupenky není nutné vyměňovat.

Iva Janžurová: Stále se těším na vyprodaný sál

Styl

Iva Janžurová: Chybí mi smích z hlediště i napjaté ticho

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám