Hlavní obsah

Velkolepá oslava desátého ročníku. Festival Beats for Love přiváží Davida Guettu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejznámějších DJ světa, David Guetta z Francie, vystoupí v červenci v Ostravě na festivalu taneční hudby Beats for Love. Pořadatelé to oznámili v úterý. Držitel dvou cen Grammy a světoznámý hitmaker, který se na scéně pohybuje už čtyři desetiletí, bude hlavní hvězdou jubilejního, desátého ročníku.

Foto: Beats for Love

David Guetta

Článek

„O Davida Guettu se snažíme dlouhodobě a jsme moc rádi, že to vyšlo zrovna na jubilejní ročník. Jednání byla opravdu složitá a náročná a s jeho vystoupením je spojena i spousta produkční práce jak nyní, tak na festivalu, protože technické podmínky odpovídají velikosti jeho jména,“ řekl ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Pařížský rodák David Guetta je mimo jiné držitelem dvou cen Grammy z celkem 13 nominací. Má za sebou ocenění v American Music Awards nebo čtyři prvenství v celosvětové anketě TOP 100 DJs, ale i spoustu dalších mezinárodních cen. Za zmínku určitě stojí jeho skladby Titanium, I Gotta Feeling, One Love, I’m Good (Blue) nebo písně When Love Takes Over a Revolver.

Přijedou i další hvězdy

Kromě již zmiňovaného Davida Guetty na festivalu vystoupí stovky dalších DJ i seskupení se svými živými tanečními sety.

Foto: Aleš Honus

Beats for Love

„Například britský hudební tandem Chase & Status uvede svou očekávanou show na hlavním pódiu Love Stage a potěší tak jistě nejen milovníky jejich drum and bass megahitu Baddadan, který mimo jiné získal ocenění Track roku v anketách Best of British Awards a Drum & Bass Arena Awards. Na stejném pódiu si na své přijdou i milovníci stylu liquid drum and bass, které bezpochyby potěší tandem Hybrid Minds z Anglie, který patří mezi nejpopulárnější jména tohoto stylu,“ doplnil mluvčí festivalu Matyáš Ožana.

Festival Beats for Love zveřejnil další velká jména. Přijedou Lost Frequencies i Roger Sanchez

Kultura

Původem ukrajinská DJ Miss K8 představí svůj set na Empire Stage, která bude hostit subžánry hardcore a hardstyle.

Na festivalu Beats for Love vystoupí tato královna žánru hardcore již podruhé. Stejná stage představí i nizozemského Dr. Peacocka, který se zaměřuje především na žánr frenchcore.

Anketa

Chystáte se letos na nějaký velký letní hudební festival?
Ano, tak na jeden
44,3 %
Ano, zvládnu jich více
36,7 %
Ne, tenhle typ zábavy mě neláká
19 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 305 čtenářů.

Původem turecký Len Faki či Španěl Lewis Fautzi zase potěší fanoušky techna a vystoupí na Techno Dome stage.

Nová jména pořadatelé oznámili i na populární Future Stage. Tam se objeví například legendární Giuseppe Ottaviani, progresivní duo Eli & Fur, nizozemský Julian Jordan či Danny Avila, který se věnuje subžánru nazvanému mainstage techno.

Desátý ročník festivalu mimo jiné uvede i řadu menších scén a zón včetně pestrého doprovodného programu a konference Talking Beats.

Ostravský festival Beats for Love pokořil návštěvnický rekord

Festivaly

Ostravanům vadí noční hluk z velkých letních festivalů. Podepisují petici

Hudba

Může se vám hodit na Firmy.cz: Beats for Love

Reklama

Související témata:
David Guetta

Výběr článků

Načítám