Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Prvok a Šampón v čele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na prvním místě žebříčku českých kin se usadil film Prvok, Šampón, Tečka a Karel, který má několikanásobně vyšší počet diváků než ostatní snímky.

Foto: Bontonfilm

Hynek Čermák a Daniela Kolářová

Článek

Prvok, Šampón, Tečka a Karel je příběh čtyř kamarádů kolem čtyřicítky, kteří prožívají deziluzi ze života. Nejde o čistou komedii, postavy řeší vážné krize, pocity marnosti a bezmocnosti. Obsazení filmu je vynikající (Martin Pechlát, David Švehlík, Hynek Čermák, Martin Hofmann, Daniela Kolářová).

„Já jsem ohromně nadšenej! Diváci dávají filmu smysl. A radost. A vůbec nejhezčí je, že tu radost z příběhu sdílí společně v kině. Ve dvou doma u televize by to bylo smutný... Veliké hurá! Moc děkuju!” raduje se režisér i autor předlohy Patrik Hartl.

„Z výsledku prvního víkendu jsme naprosto nadšeni. Lépe to dopadnout ani nemohlo. Kina opět konečně praskají ve švech, na řadě míst bylo zcela vyprodáno, leckde padlo i několik návštěvnických rekordů. Úchvatným zážitkem byla například předpremiéra v letním amfiteátru Plzni, kam přišly na jedno promítání téměř tři tisícovky diváků,“ dodal producent Martin Palán z Bontonfilmu.

Druhý je americký rodinný fantasy film Expedice: Džungle, inspirovaný slavnou atrakcí v zábavním parku Disneyland.

Na třetím místě skončil český rodinný snímek Gump – pes, který naučil lidi žít.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Prvok, Šampón, Tečka a Karel96 819
2.-Expedice: Džungle20 833
3.1.Gump – pes, který naučil lidi žít16 943
4.3.Croodsovi: Nový věk12 862
5.2.Black Widow9 504
6.4.Matky7 145
7.8.Bábovky6 321
8.7.Rozhněvaný muž3 267
9.10.Luca3000
10.9.Čas2 551
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám