Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Kocour v botách vříská na ostrově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejně jako minulý týden přilákal do českých kin nejvíc diváků Kocour v botách s podtitulem Poslední přání. A to i přes to, že premiéra animovaného filmu proběhla už loni. Novinka Vřískot 6 dosáhla „pouze“ na druhé místo, ale o tom, že by se do kin hrnuly davy lidí, bohužel mluvit nelze.

Trailer filmu Vřískot 6Video: Forum Film

 
Článek

Zabijáka v černém hábitu a bílé masce s velkýma očima a špičatou bradou znají snad i ti, kteří neviděli ani jeden Vřískot. Ten se po roce vrací v „šestce“, a to ještě brutálnější než jeho předchůdce, před kterým sestry Samantha a Tara Carpenterovy spolu s dvojčaty Chadem a Mindy utekly do New Yorku ve snaze zapomenout. Jejich životy jsou ale opět v ohrožení…

Už šestý týden se na předních příčkách žebříčku drží český počin Ostrov s Jiřím Langmajerem a Janou Plodkovou v hlavních rolích rozhádaných manželů, kteří ztroskotají na ostrově, kde musí opět najít společnou řeč, aby přežili.

Foto: CinemArt

Kocour v botách

Jen o týden déle než vítězný Kocour v botách je v kinech americký trhák Jamese Camerona Avatar: The Way of Water, který se za uplynulý víkend vyhoupl na čtvrtou příčku, a nejspíš tak stále neřekl poslední slovo.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.1.Kocour v botách: Poslední přání18 790
2.-Vřískot 616 617
3.2.Ostrov16 209
4.6.Avatar: The Way of Water13 681
5.3.Antman a Wasp: Quantumania12 416
6.4.Creed III11 244
7.5.Děti Nagana9 911
8.9.Asterix a Obelix: Říše středu7 155
9.12.Zoubková víla5 862
10.11.Mumie5 741

Viktor Prášil z Los Angeles: Je to fenomenální úspěch

Kultura

Oscary ovládl film Všechno, všude, najednou. Češi sošky nezískali

Film

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám