Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Kocour v botách porazil marvelovku i hollywoodské boxery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do čela žebříčku diváckého zájmu v českých kinech se o uplynulém víkendu znovu dostala pohádka, Kocour v botách: Poslední přání. Překonala tím také 400 tisíc prodaných vstupenek. Neohrozila ho ani jedna z filmových novinek, ať už ta ze světa boxu Creed III, francouzský snímek Bella a Sebastián: Nová generace nebo český thriller Zatmění.

Kocour v botáchVideo: CinemArt

 
Článek

V žebříčku návštěvnosti českých kin se také stále drží hollywoodský trhák Avatar: The Way of Water. V českých kinech se na něj od prosincové premiéry prodalo 1 410 668 vstupenek, utržil již téměř 288 milionů korun. Celosvětově už koncem ledna překročil dvoumiliardové – samozřejmě dolarové – tržby (přes 440 mld. Kč).

Boxeři a Zatmění

Do desítky nejnavštěvovanějších titulů se v českých kinech o uplynulém týdnu jinak dostaly tři filmy, které mají čerstvě po premiérách.

Creed III vypráví sportovní příběh ze světa boxu, kteří mnozí diváci označují za jeden z nejlepších snímků, které byly v tomto prostředí natočené.

RECENZE: Zatmění. Trnitá je cesta k filmovému thrilleru

Kultura

Český thriller Zatmění zase nabízí na české poměry dost netradiční téma spojené s jednou autonehodou za úsvitu měsíce, kde se ve špatný čas na špatném místě setká hned několik lidí, kteří by se raději setkat neměli…

Creed IIIVideo: Vertical Ent.

A poslední novinkou v žebříčku je film Bella a Sebastián: Nová generace. Což je typický rodinný snímek pro všechny, kteří vyrážejí do kin s dětmi a mají rádi zvířata, tedy konkrétně velké bílé psy.

Bella a Sebastián: Nová generaceVideo: Forum Film

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.3.Kocour v botách: Poslední přání17 425
2.4.Ostrov16 142
3.1.Ant-Man a Wasp: Quantumania15 354
4.-Creed III15 213
5.2.Děti Nagana12 582
6.5.Avatar: The Way of Water11 873
7.-Zatmění7 947
8.-Bella a Sebastián: Nová generace6 217
9.6Asterix a Obelix: Říše středu5 710
10.10.Velryba3 776

Velryba. Brendan Fraser se kvůli roli změnil z krasavce v osamělého tlouštíka

Film

Stallone nedá pokoj s pokračováními, ožije i ruský boxer Drago

Film

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám