Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Kazma v českých kinech dokraloval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Necelé čtyři týdny od premiéry stačilo, aby českým kinům dokraloval snímek influencera Kazmy. O první místo ho připravil nový americký horor, Sestra II. Uvádí to Unie filmových distributorů, která v pondělí zveřejnila žebříček návštěvnosti kin za uplynulý víkend. Vyplývá z něj mimo jiné i to, že do nich diváci opět přestali chodit.

Trailer Sestra IIVideo: Vertical Entertainment

 
Článek

Ve sledovaném období, které doprovázelo až letní počasí, se neprodalo ani devadesát tisíc vstupenek. Největší část pak diváci zaplatili za ty, které je opravňovaly zhlédnout nový americký horor Sestra II.

Pokračování oblíbeného celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se znovu střetává s démonickou jeptiškou, do níž se vtělil démon Valak.

RECENZE: Druhá Sestra se drží zavedených přikázání. Z talentu krále hororu už těží jen minimum

Film

Pořadí v desítce nejnavštěvovanějších titulů jinak zůstává plus mínus stejné jako v minulých týdnech. České diváky stále lákají vedle Kazmova snímku ONEMANSHOW – The Movie hlavně americké filmy Barbie a Oppenheimer.

První dva zmíněné již překonaly půl miliónovou hranici návštěvnosti. Oppenheimer se k ní blíží (490 190 prodaných vstupenek).

Stále také platí, že nejnavštěvovanější u nás letos zůstává Barbie, již už těžko v ČR do prosince kdosi překoná. Zatím se na ni v tuzemských kinech prodalo 681 297 lístků.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Sestra II25 506
2.1.ONEMANSHOW – The Movie 12 321
3.2.Barbie10 598
4.3.Oppenheimer7 729
5.6.Vocasy na tripu4 526
6.7.Gran Turismo4 332
7.4.Mezi živly3 860
8.5.Nikdy neříkej nikdy3 853
9.-Němá tajemství2 473
10.9.Letíme 22 371

ŽEBŘÍČEK: Kazma strmě padá. Čeká se na další hit

Film

RECENZE: Kazma? Produkce filmu Onemanshow vítězí nad tvorbou

Kultura

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina, Unie filmových distributorů

Reklama

Výběr článků

Načítám