Hlavní obsah

Zázraky. David Stypka a Ewa Farna nazpívali duet k pohádce Největší dar

Fanoušci Davida Stypky jistě ocení, že se mohou znovu setkat s jeho tvorbou, texty a jeho hlasem. Zpěvák, který zemřel loni v lednu, pracoval před svým skonem na hudbě k pohádce Největší dar. Do kin jde 1. prosince. David Stypka pro ni nazpíval i ústřední duet s Ewou Farnou. Jmenuje se Zázraky. Pohádka je mu také věnována.

Ústřední píseň Zázraky patří k pohádce Největší dar.Video: Wallachia.eu

 
Článek

Novinky nabízejí čtenářům klip v premiéře.

Marie Stypková, maminka Davida Stypky, na svého syna zavzpomínala: „David byl pro mě všechno, byla jsem jeho největší fanynka a jeho písně mě drží nad vodou i přesto, že mám ještě pořád problém je poslouchat. Jsem šťastná, že konečně vychází pohádka s jeho hudbou a třemi nádhernými písničkami. Jsou opravdu pohádkové a zvlášť v této tíživé době víc než povzbudivé. Věřím, že si je zamilují a budou zpívat nejen děti. Chci z celého srdce poděkovat Martě Gerlíkové, že si Davida k tvorbě pohádky přizvala a že tu bude i díky tomu s námi i nadále.“

Foto: Radek Toepe

David Stypka napsal k pohádce Největší dar hudbu. S Ewou Farnou nazpíval i duet.

„David byl prostě David,“ vysvětluje Ewa Farna, proč – navzdory svým zásadám – kývla na duet někomu podruhé. Už v minulosti spolu totiž vytvořili velmi úspěšnou skladbu Dobré ráno, milá. Jenže David, jak doplňuje, pro ni byl výjimečný.

Zdravice Ewa FarnaVideo: Wallachia.eu

Film natočily Daria Hrubá a Marta Gerlíková Santovjáková. V hlavních rolích se představí Sabina Rojková, Zuzana Slavíková, Boleslav Polívka, Jiří Dvořák, Petr Vančura, Radek Melša nebo Veronika Valíčková. V dalších rolích diváci uvidí Annu Polívkovou, Chantal Poullain, Pavla Nového, Petra Čtvrtníčka, Martina Stránského nebo Radima Fialu.

Čtvrtníček a Polívka hrají bohy v pohádce Největší dar

Film

Pohádka zavádí diváky na Valašsko, do kraje, kterému vládnou slovanští bohové. Do kin měla jít již před více než dvěma lety, ovšem její uvedení zastavila pandemie.

Reklama

Výběr článků

Načítám