Hlavní obsah

Tom Cruise je v Římě. Mission: Impossible 7 si odbývá premiéru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Očekáváný hit kin film Toma Curise Mission: Impossible Odplata – První část si v pondělí odbude svou premiéru v Římě. Konkrétně v tamním Auditorium Conciliazione, tedy nedaleko Vatikánu. Právě italská metropole se ve snímku také objevuje. Římské uličky se staly kulisou pro četné automobilové honičky.

Tom Cruise pozdravil před odjezdem na premiéře Mission Impossible 7 fanoušky před hotelem v ŘíměVideo: Reuters

 
Článek

V Římě je už i Tom Cruise, který nebude na premiéře chybět. Ochotně se také zdraví s fanoušky.

Ve snímku opět hraje Ethana Hunta, který se s týmem Impossible Mission Force tentokrát vydává po stopách děsivé zbraně, jež má potenciál zničit celé lidstvo, aby ji zajistil dřív, než se dostane do rukou nějakého šílence.

Největší kaskadérský kousek v dějinách filmu? Tom Cruise skáče s motorkou z norského útesu

Film

Při svém zběsilém a nebezpečném pátrání se však musí neustále ohlížet přes rameno, protože z jeho dávné minulosti se vynořil až příliš živý přízrak…

Foto: CinemArt

Tom Cruise ve snímku Mission: Impossible Odplata

Natáčení za covidu

Natáčení velkofilmu začalo v Benátkách v únoru 2020, což se shodovalo s vypuknutím pandemie covidu-19. Produkce se přesunula do Velké Británie a později se vrátila do Itálie. Natáčení ovšem probíhalo i v jiných státech.

Do českých kin Mission: Impossible Odplata – První část vstoupí 13. července. Druhá část o rok později. Snímek je považován za možný letní hit. Jeho výroba stála 290 milionů dolarů (téměř 6,3 mld. Kč).

Mission: Impossible. Špicberky zakázaly Cruisovi létat na natáčení helikoptérou

Koktejl

Tom Cruise si hrál na hrdinu, ale při filmovém skoku tvrdě narazil

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám