Hlavní obsah

Titulní píseň ke komedii Jak přežít svého muže nazpívala Eva Burešová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústřední píseň k romantické komedii Jak přežít svého muže, která vzniká podle knižního bestselleru Jany Bernáškové, nazpívala zpěvačka a herečka Eva Burešová. Tvůrci ji představili v pondělí společně s dalšími videoukázkami z filmu.

Ústřední píseň k filmu Jak přežít svého mužeVideo: Falcon

 
Článek

„Hned když jsem si tuhle písničku poprvé poslechla, zůstala mi v hlavě celý den… Působí strašně pozitivně, člověka roztancuje a zároveň si ji hned zapamatuje. Vždycky jsem si přála mít píseň podobného stylu a díky filmu Jak přežít svého muže se mi to podařilo,“ říká Eva Burešová.

Foto: Falcon

Eva Burešová nazpívala titulní píseň ke komedii Jak přežít svého muže.

Autorem skladby je David Solař, který stojí například za hitem Lenny a Lenky Filipové Samotní nejsme nic, který se drží už 100 týdnů mezi nejhranějšími skladbami v rádiích. Je mimo jiné také autorem hudby k seriálům Vyprávěj, Kukačky a k filmům Kozí příběh a Fairplay.

O hudební produkci se pak postarali špičkoví hudebníci v čele s držitelem Grammy Ondřejem Pivcem hrajícím na Hammondovy varhany.

Premiéra v listopadu

Film vypráví příběh mladé herečky Lucie (Jana Bernášková), která se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky.

Jana Bernášková: Musím pracovat, abych se sebou vydržela

Styl

Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah.

Film vstoupí do českých i slovenských kin 9. listopadu. Vychází z knižní předlohy, kterou Bernášková napsala. Režie se ujal její muž Rudolf Merkner.

Jak přežít svého muže? Do kin míří filmová adaptace knižního bestseleru Jany Bernáškové

Film

Hudebník Ondřej Pivec: V kostele už nehraju

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz: Jak přežít svého muže - Jana Bernášková

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám