Hlavní obsah

Se střídavou péčí bojují v komedii Hofmann, Polívková i Čvančarová

Martin Hofmann, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Jiří Vyorálek a Kristina Svarinská hrají v komedii Střídavka bývalé nebo současné partnery, kteří se musejí společně postarat o děti ze všech minulých a aktuálních vztahů. A jak už to v českých filmech bývá, další misí je najít chlapa Anně Polívkové.

Trailer filmu StřídavkaVideo: Bontonfilm

 
Článek

Zuzana (Kristina Svarinská) se zamilovala do Honzy (Martin Hofmann). Ten měl za ženu Adélu (Jitka Čvančarová) a s ní dvě děti. S Adélou se rozvedl, ta si nabrnkla Roberta (Jiří Vyorálek), který se kvůli ní rozvedl s Katkou (Anna Polívková), s níž má taky dvě děti.

Zuzana nemá žádné dítě, ale je těhotná s Honzou, ale k tomu hlídá potřeštěnou babičku (Eva Holubová). Všichni spolu musí vycházet, včas přijít do školy, do práce, k zubaři, na kroužky a trénovat ženské ragby, popisují tvůrci zápletku.

Foto: Bontonfilm

Anna Polívková a Jiří Vyorálek

„Náš film Střídavka je o tom, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti, ať už jsou vaše, nebo ne, jak se v tom neztratit a udržet si zdravý rozum,“ řekl herec Martin Hofmann.

„Střídavka je komedie, ale chtěli bychom ve filmu obsáhnout různé emoce, neměla by to být jen legrace za každou cenu. Ve své náladě by se film měl podobat třeba Báječným létům pod psa,“ tvrdí režisér Petr Nikolaev.

„Věřím, že příběh Střídavky bude divákům blízký, ať už ji sami řeší, nebo řeší jen jednu rodinu nebo jen vztah se svým partnerem.“

Film vstoupí do kin 4. srpna 2022.

Reklama

Výběr článků

Načítám