Hlavní obsah

Rychle a zběsile 10: Začíná další jízda, Vin Diesel bojuje o rodinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Diváky baví už více než dvacet let. Žádná akce ani mise pro něj není nemožná. Dom Toretto (Vin Diesel) se na jaře opět objeví v kinech. Snímek Rychle a zběsile 10 má mít v Česku premiéru 18. května. Režie se ujal Louis Leterrier, jenž svého hrdinu opět poslal na silnice, jak jinak než v luxusních autech.

Rychle a zběsile 10Video: CinemArt

 
Článek

Dom Toretto v novince bojuje o to nejcennější, co má, o svou rodinu. Šťastný život mu totiž začínají ničit stíny minulosti. Lidé, kteří chtějí v rámci msty zničit vše, co miluje.

Foto: CinemArt

Rychle a zběsile 10 nabídne (opět) řadu akčních scén.

Filmaři navazují na dějovou linku Rychle a zběsile 5, kdy Toretto rozbil drogový gang brazilského krále podsvětí Hernana Reyese. Otce po letech ovšem přichází mstít jeho syn Dante (Jason Momoa).

Foto: CinemArt

Rychle a zběsile 10 má mít v kinech premiéru 18. května 2023.

Dokáže na svou stranu získat i další nepřátele, s nimiž hlavní hrdina v minulosti bojoval. V rámci nových střetů se pak vydají z Los Angeles, kde Toretto dosud v klidu žil, na výlet po celém světě, mimo jiné do Brazílie, Portugalska, Londýna nebo do Říma a na Antarktidu.

Nejočekávanější filmy roku 2023

Kultura

Za autem. Na lopatě. V plné rychlosti. Ryan Gosling a jeho akční kousky při natáčení filmu The Fall Guy

Film

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám