Hlavní obsah

Režisér F. A. Brabec začal natáčet pokračování Gumpa. Do děje vstoupí i další zvířata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poklepáním na základní kámen filmu, který pomalovala výtvarnice Andrea Faifrová, začalo natáčení pokračování filmu Gump – pes, který naučil lidi žít. Jeho cesta začne tam, kde skončila první část. V rámci vyprávění jej podpoří i další zvířátka: göttingenské prasátko Prince, kohout, kocour a poník. Snímek opět natáčí režisér F. A. Brabec.

Začátek natáčení, Gump – jsme dvojka.Video: Bioscop

 
Článek

Svých rolí se ujali herci Richard Krajčo a Štěpán Kozub, kteří ztvární jedny z hlavních postav, stejně jako Vica Kerekes a Bolek Polívka.

„Scénář filmu si psi píšou v podstatě sami tím, jak v konkrétních situacích zareagují. Já jim vždycky jen napíšu náznak situace a pak už to nechám na jejich rozhodnutí,“ svěřil se autor scénáře a knih o Gumpovi Filip Rožek.

Kromě zmíněných herců a zvířat se fanoušci filmu o Gumpovi mohou těšit i na herce z původního obsazení: na Evu Holubovou, Ivanu Chýlkovou, Karla Rodena, Zbygniewa Czendlika či influencerku Annu Šulcovou.

Gumpovi opět dá hlas Ivan Trojan, který znovu namluví i audioknihu. V listopadu potom vyjde knižní podoba nového Gumpova příběhu.

V kinech se snímek objeví od 28. 3. 2024.

Gump opět rozštěká kina. V pokračování hitu si spolu poprvé zahrají Richard Krajčo a Štěpán Kozub

Film

RECENZE: Gump – pes, který naučil lidi žít. Spíše záslužný projekt než skutečný film

Film

Může se vám hodit na Zboží.cz: DVD Gump - pes, který naučil lidi žít (2021)

Reklama

Výběr článků

Načítám