Hlavní obsah

První záběry. Natáčení Indiany Jonese 5 je v plném proudu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internetu se objevují různé záběry z lokací, kde se natáčí film Indiana Jones 5. Figurují v nich motorky, vlaky a nacisti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Indiana Jones natáčeníVideo: Reuters

 
Článek

Některé záběry ukazují jezdce v helmách na motorkách ve Skotsku. Tvůrci však zarytě mlčí o podrobnostech příběhu a agentury neuvádějí, co konkrétně se natáčelo.

Více napovídá jiné video z North Yorkshire Moors Railway. Oficiální informace k němu nejsou, ale vypadá to, že část filmu se může odehrávat v okupované Francii. Je tam vidět historický vlak s nacistickými symboly a francouzské nápisy.

Foto: ČTK/PA/Anthony Devlin

Harrison Ford

Indiana Jones se už v minulých dílech s nacisty potýkal. Film ale praděpodobně nebude jen o nacistech, zachycuje delší období. V Indiana Jonesovi 5 mají hrát vedle Harrisona Forda i Phoebe Waller-Bridgová a Mads Mikkelsen, který nedávno zářil v dánském snímku Chlast oceněném Oscarem.

Jde o jeden z nejdéle očekávaných filmů vůbec, přípravy neustále něco zdržovalo a premiéra je nyní určena až na červenec 2022, kdy bude Fordovi osmdesát. Ani režisér Steven Spielberg už není nejmladší, a tak Indyho předal Jamesi Mangoldovi. Na hudbě pracuje John Williams.

Reklama

Výběr článků

Načítám