Hlavní obsah

Penny z Teorie velkého třesku bude cestovat časem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kaley Cuocová, známá jako Penny ze seriálu Teorie velkého třesku, se v září představí v romantické komedii Meet Cute. Jejím protějškem bude Pete Davidson.

Foto: Profimedia.cz

Kaley Cuocová

Článek

Film bude mít premiéru exkluzivně na platformě Peacock 21. září. Zápletka by možná pobavila i Kaleyna bývalého kamaráda Sheldona Coopera. Herečka totiž ztvární Sheilu, která ovládá stroj času. Používá ho ovšem pouze na randění. Vrací se na první rande s Garym, aby dosáhla „lásky na první pohled“. Gary se jí později nezdá úplně dokonalý, tak pádí zpět do minulosti a zapracuje na něm.

Meet Cute režíruje Alex Lehmann, který má za sebou tituly jako Paddleton nebo Blue Jay.

„Kdybych teď měl stroj času, byl bych uvnitř rozpolcený. Skočil bych dopředu do doby premiéry, nebo bych se vrátil a znovu zažil tu radost z natáčení filmu? Naštěstí je to rozhodnutí, které dělat nebudu,“ komentuje film s humorem Lehmann.

Foto: HBO

Cassandra (Kaley Cuocová) ze seriálu Letuška

Hlavní představitelka snímku je dost úspěšná i po skončení Teorie velkého třesku, jednoho z nejslavnějších seriálů v dějinách televize.

V roce 2020 se ukázala v úspěšném seriálu Letuška z dílny HBO. Hlavní hrdinkou byla letuška Cassandra, která měla problémy s alkoholem a s promiskuitou a jednou se probudila v hotelu vedle zavražděného muže.

Foto: Profimedia.cz

Simon Helberg

Další její kolega, herec Simon Helberg (Howard Wolowitz), zase letos dostal roli v chystaném seriálu Poker Face. Zřejmě to bude procedurální detektivka.

Hlavní role se ujala Natasha Lyonneová, další mají Joseph Gordon-Levitt, Benjamin Bratt, Stephanie Hsuová, David Castañeda či Tim Meadows. Premiéra je ještě v nedohlednu.

RECENZE: Slíbili tarantinovský šinkansen, přijel motoráček s Bradem Pittem

Film

O vlastní seriál Call Me Kat se pokusila i Mayim Bialiková (přítelkyně Sheldona Coopera Amy), ale recenze byly na rozdíl od Letušky hrozné.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám