Hlavní obsah

Návrat Přátel nabídne HBO Max 27. května

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho diskutovaný návrat Přátel nastane 27. května. Ve skutečnosti se ale v případě Friends: The Reunion jedná jen o jednorázový pořad, standardní pokračování seriálu vůbec není v plánu.

Teaser na speciál seriálu PřáteléVideo: HBO Max

 
Článek

Natáčení speciálu Přátelé: Zase spolu se zpozdilo kvůli pandemii, teď už je ale jisté, že se zúčastnili opravdu všichni hrdinové legendárního sitkomu z devadesátých let – Jennifer Anistonová, Lisa Kudrowová, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry a Courteney Coxová.

RECENZE: Návrat Přátel? Fajn třídní sraz. Hlavně už žádné pokračování

Film

K sestavě se přidá ještě patnáct celebrit jako například David Beckham nebo Tom Selleck, který v Přátelích chvíli hrál, a Maggie Wheelerová (hrála Janice, nepříjemně se smějící afektovanou ženu) či Kit Harington. Ze zpěváků to budou třeba Justin Bieber, Lady Gaga, BTS a další.

Foto: NBC

Jennifer Anistonová, David Schwimmer, Lisa Kudrowová, Matthew Perry a Matt LeBlanc

„Tohle se nestává každý rok, ani každých deset nebo patnáct let. Cítím, že to bylo požehnání mít šanci znovu se setkat s mými Přáteli... a bylo to lepší než kdy jindy,“ uvedla Coxová.

Foto: NBC

Jennifer Anistonová se po seriálu stala nejúspěšnější z celé party. Měla desítky hlavních rolí v hollywoodských filmech.

Speciál, ve kterém si všichni zavzpomínali, se natáčel letos ve studiu Warner Bros. v kalifornském Burbanku, kde vznikl i původní sitkom. Navzdory tomu, že v něm všichni hráli typické obyvatele New Yorku, seriál se tam nikdy netočil.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám