Hlavní obsah

Můžete dát výpověď Drákulovi? Akční komedie Renfield vrací do kin pána zla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý z nás asi někdy zažil šéfa, který pije svým podřízeným krev. Řešením téhle situace bývá výpověď, jde-li to. A právě do téhle situace se dostává hlavní hrdina nové americké akční komedie Renfield. Máte ovšem háček, jeho šéfem je král zla, legendární Drákula, jenž se svého sluhy vzdát rozhodně nechce.

Trailer k filmu RenfieldVideo: CinemArt

 
Článek

„Stát se filmovým Drákulou není vůbec snadné,“ říká jeho představitel Nicolas Cage. „Máme pár skvělých Drákulů, ale i dost těch, kteří se moc nepovedli. Já se samozřejmě inspiroval velikány Christopherem Leem, Frankem Langellou, Belou Lugosim a Garym Oldmanem, ale i tak jsem se do té postavy snažil vnést něco zbrusu nového,“ dodává.

Foto: CinemArt

Jeho práce ho vysává. Nicholas Hoult jako Drákulův sluha se svým pánem. Toho hraje ve filmu Renfield Nicolas Cage.

Jeho oddaného sluhu Renfielda si zahrál Nicholas Hoult. Podle literární předlohy sloužil pánovi věrně, spolehlivě mu dodával potravu, staral se o něj i v jiných praktických věcech. Jenže v téhle nové akční komedii se oba dostanou do 21. století. Do doby, kdy existují semináře radící, jak se z podobných toxických (nejen) pracovních vztahů vymanit. A Renfield se rozhodne Drákulovi konečně vzepřít…

Foto: CinemArt

Nicolas Cage alias Drákula

Komedie bude mít v českých kinech premiéru 13. dubna.

Už nás s tím Drákulou neotravujte, žádá turisty kostel v Anglii

Koktejl

Do Rumunska autem za Drákulou, horší než na českých dálnicích to nebude

Cestování

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:
Nicholas Hoult

Výběr článků

Načítám