Hlavní obsah

Mission: Impossible Odplata. Minulosti neunikne ani Tom Cruise

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do kin se vrátí další oblíbený hrdina. Ethan Hunt (Tom Cruise) a jeho tým se tentokrát vydají na svou nejnebezpečnější misi. Musejí vypátrat novou děsivou zbraň ohrožující lidstvo. Času ale nazbyt nemají. To je nástin děje filmu Mission: Impossible Odplata – První část. Jeho trailer tvůrci zveřejnili ve středu.

Mission: Impossible Odplata – První část Video: CinemArt

 
Článek

Ethan Hunt se musí vedle nové výzvy vypořádat i se svou minulosti. Tváří v tvář tajemnému, všemocnému nepříteli je nucen riskovat dokonce i životy těch, na kterých mu nejvíce záleží…

Mission: Impossible Odplata – První částVideo: CinemArt

Tom Cruise během natáčení projel kus světa, kde natáčel mnohé kaskadérské kousky. Jeden z nich – skok s motorkou z norského útesu – se ještě před premiérou filmu zapsal svou výjimečností do dějin kinematografie.

Ne všude ale byl štáb vítaný. Zákaz mu vystavily mimo jiné Špicberky. Tamní úřady odmítly povolit opakované přelety vrtulníků, o něž filmaři žádali, s tím, že by rušily zvířata a místní obyvatele.

Snímek bude mít premiéru v českých kinech 13. července.

Mission: Impossible. Špicberky zakázaly Cruisovi létat na natáčení helikoptérou

Koktejl

Největší kaskadérský kousek v dějinách filmu? Tom Cruise skáče s motorkou z norského útesu

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám