Hlavní obsah

Mario a Luigi. Kníratí bráchové ze slavných videoher míří do kin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na celém světě nenajdete populárnější instalatéry, než jsou oni. Kníratí bráchové Mario a Luigi, legendární hrdinové ze slavných videoher. Nyní se vydávají do kin pod titulem Super Mario Bros. ve filmu. Česká premiéra jejich dobrodružství bude již tento čtvrtek.

Super Mario Bros. ve filmuVideo: CinemArt

 
Článek

Sourozenci Mario a Luigi sní o tom, že povedou nejlepší instalatérskou firmu v New Yorku. Jenže jim to moc nevychází. Možná právě proto jsou ochotní vrhat se i do úkolů, které jsou zjevně nad jejich nepatrné síly.

Chuť jít do všeho po hlavě se jim nevyplatí ve chvíli, kdy vlezou do podezřele vypadající obří zelené trubky a pár vteřin nato se jí nekontrolovatelně řítí „kamsi“. Na druhém konci potrubí na ně čeká fantastický svět, jehož obyvatelé právě řeší dost podstatný problém.

Ohavný ještěr Bowser, král jednoho ze zdejších království, se totiž rozhodl silou ovládnout všechny ostatní říše. V hledáčku má především Houbové království, jehož vládkyni, princeznu Peach, by si navíc rád vzal za manželku…

Film vznikal v úzké spolupráci mezi Illumination a videoherním guru společnosti Nintendo Šigeru Mijamotem, který Maria stvořil. Ten je přesvědčený o tom, že si film užije nejen rodinné publikum, ale i odrostlejší hráči jeho videoher, kteří v tomto animovaném dobrodružství objeví poklady, na kterých vyrostli.

Absolutní rekord videoherního světa. Super Mario se prodal v aukci za miliony

Hry a herní systémy

Super Mario Odyssey: legendární instalatér se vrátil ve skvělé formě

Hry a herní systémy

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:
Super Mario

Výběr článků

Načítám