Hlavní obsah

Kolečko s Bartoškou dotočili Zbožňovaného

Právo, míš

V minulých dnech skončilo natáčení nového filmu scenáristy a režiséra Petra Kolečka Zbožňovaný s Jiřím Bartoškou v titulní roli. Natáčel se pod pracovním názvem Božský děda a je o tom, že tajemství člověka nakonec vždycky dostihnou a ten, kdo žije s nevěrou, musí počítat s následky.

Foto: Bioscop

Jiří Bartoška v titulní roli Zbožňovaného.

Článek

Bartoška hraje uznávaného a oblíbeného pediatra v okresní nemocnici, který se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina, manželka Olga (Zuzana Kronerová), dcera Zuzana (Petra Hřebíčková), jejíž manželství s Karlem (Jiří Langmajer) se nedávno rozpadlo, a vnučka Aneta (Martina Czyzová), jež dědu vždy považovala za velký vzor a píše o něm seminárku do školy.

Jenže Zdeněk už téměř čtyřicet let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou (Ivana Chýlková), která teď očekává, že na ni bude mít konečně víc času. Na nevěrníka čekají pěkně horké chvilky.

„Mám k tomu příběhu osobní vztah. Je inspirován mou rodinou a to při rozhodování, zda znovu režírovat, hrálo docela zásadní roli,“ řekl Právu při natáčení Kolečko, který se po filmu Přes prsty podruhé pustil do filmové režie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám