Hlavní obsah

Joker Joaquin Phoenix hraje samotáře, ke kterému se náhle nastěhuje dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Joaquin Phoenix, který uhranul svět jako Joker, se teď věnuje úplně jinému žánru. Hraje samotářského novináře, který kvůli rodinné krizi nečekaně získá devítiletého kluka Jesseho. Ve filmu Mikea Millse C’mon C’mon pak cestují přes Ameriku.

Trailer filmu C’mon C’monVideo: Aerofilms

 
Článek

Hlavním hrdinou je novinář Johnny, který cestuje a pracuje na rozhlasovém pořadu, kde se ptá mladých lidí a dětí, jak si představují budoucnost. Není zvyklý se o někoho starat, ale jeho sestra Viv (Gaby Hoffmannpvá) ho požádá, aby si vzal k sobě jejího syna Jesseho (Woody Norman). Ačkoliv Johnny nemá žádné zkušenosti s výchovou dítěte, neváhá a pomůže jí.

Tvůrci tvrdí, že rozhovory, které Johnny natáčí, jsou autentické. Respondenti nejsou herci a jejich odpovědi nebyly součástí scénáře. Joaquin Phoenix vedl rozhovory a děti na něj reagovaly různě. Některé si ani neuvědomily, že je filmová hvězda. Jiné v něm okamžitě poznaly Jokera.

Foto: Aerofilms

Joaquin Phoenix a Woody Norman v novém filmu Mikea Millse C’mon C‘mon

Zajímavý je ale i dětský hrdina, který nemá působit jen roztomile. „Hledal jsem dítě, které by bylo okouzlující, roztomilé a hravé a zároveň by jeho osobnost měla i temnější odstíny,“ vysvětlil režisér Mills.

Podle magazínu Empire celé obsazení, a Woody Norman obzvláště, podává skvělý výkon a diváci se s nimi mohou snadno ztotožnit. A Vulture tvrdí, že Phoenix podává odzbrojující výkon, zatím nejlepší v jeho kariéře.

Film vstoupí do českých kin 20. ledna.

Reklama

Výběr článků

Načítám