Hlavní obsah

Jak se balí pejskaři, ukáže komedie Řekni to psem s Kohoutovou a Vagnerovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová komedie režiséra Roberta Sedláčka se odehrává v prostředí pejskařů. V traileru Řekni to psem odloudí Hana Vagnerová Berenice Kohoutové přítele. Místo toho jí zůstane pes, kterého nechtěla.

Trailer filmu Řekni to psem

 
Článek

„Dita je holka, která docela dobře ví, co od života chce, a věří, že se jí to splní. Než ji její kluk Filip překvapí tím, že se s ní rozejde, a místo sebe a miminka, které si plánovala, jí nechá mladého divokého psa, i když psa nikdy nechtěla. Tak se proti své vůli stane součástí pejskařské komunity, která jí vždycky připadala směšná a ulítlá. Kromě toho nesnáší psí exkrementy. A celý příběh začíná právě tím, že do jednoho šlápne,” představila Kohoutová svou postavu.

Foto: Karel Cudlín

Berenika Kohoutová

Souseda pejskaře hraje Štěpán Benoni, expřítele Igor Orozovič a excentrickou matku hlavní hrdinky Veronika Žilková. Další sousedy hrajou Táňa Medvecká a Jiří Lábus.

Foto: Karel Cudlín

Berenika Kohoutová a Hana Vagnerová

Autorka scénáře Irena Obermannová dodala: „Tenhle scénář jsem začala psát, když jsem byla totálně zoufalá, a řekla jsem si, že bych potřebovala vidět nějaký milý, romantický film o lásce, kde všechno dobře dopadne. Takže na začátku toho celého byl pocit. Potřeba filmu, který pohladí. Řekni to psem ale nevidím jen jako film o pejskařích. Ostatně já sama psa nemám. V pejskařské komunitě totiž komunikují i ti, co to neumějí. Samotáři, morousové i podivíni, staří s mladými… Je to příběh o nás, co si často neumíme říct ty nejobyčejnější věci - třeba Mám tě rád. V tomhle příběhu to nakonec za ty dva řeknou jejich psi.“

Komedie Řekni to psem má vstoupit do kin 17. března.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám