Hlavní obsah

Filmové premiéry: Velká premiéra, Všechno, všude, najednou a Tarzan a zlatý lev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miroslav Krobot natočil komedii z divadelního prostředí Velká premiéra. Akční komedie Všechno, všude, najednou vrhne ženu středního do zběsilého dobrodružství v několika paralelních vesmírech. Do kin se vrací ztracený film Tarzan a zlatý lev z roku 1927, který byl po několika desítkách let znovu v 90. letech nalezen.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Velká premiéra

Pro herce Šnajdra je život jedna velká hra. Málokdo pozná, kdy věci myslí vážně. Jeho žena Markéta je už na něj alergická a manželskou krizi se snaží řešit u psychologa. Šnajdr raději mizí do Olomouce, kde se chytá své první režijní příležitosti, ve které chce zazářit se svou babičkou. Oba totiž milují improvizaci.

Trailer k filmu Velká premiéraVideo: Falcon

Velká premiéra, Česko 2022, komedie, 90 min., režie: Miroslav Krobot, hrají: Pavel Šimčík, Iva Janžurová, Iva Pazderková, Klára Melíšková, Jenovéfa Boková a další.

Všechno, všude, najednou

Hrdinka filmu ve středním věku už se nudí se svým manželem, začíná nesnášet svého otce a moc si nerozumí s dcerou. Její prádelna spěje ke krachu a úřednice z finančního úřadu  daňové přiznání hodila na hlavu. Zrovna sedí a trpí na finančáku, když se objeví manžel z jiné dimenze a ukáže jí, že má stovky životů, a ne úplně každý je tak mizerný.

Trailer filmu Všechno, všude, najednouVideo: BontonfilmCZ

Všechno, všude, najednou, USA 2022, akční sci-fi komedie, 139 min., režie: Dan Kwan a Daniel Scheinert, hrají: Michelle Yeoh, Stephanie Hsu, Ke Huy Quan, James Hong, Jamie Lee Curtis a další.

Tarzan a zlatý lev

Jde o první film, který přivedl na plátno postavu Tarzana. Ten spěchá se svým lvím mazlíčkem Jad-bal-jaem do Města diamantů, aby zachránil Floru Hawksovou před krvavým obětováním lvímu bohu.

Foto: Film Booking Offices of America

Plakát k filmu Tarzan a Zlatý lev

Tarzan a zlatý lev, USA 1927, dobrodružný, 57 min., režie: J.P. McGowan, hrají: Edna Murphy, Boris Karloff, Harold Goodwin, Robert Bolder, J.P. McGowan a další.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám